Susținere

Pentru persoane fizice Completați Formularul 230

Pentru persoane juridice completați Contractul de sponsorizare

Acum poți descărca contractul de sponsorizare, imprima, completa și transmite pe email: teleorman@crucearosie.ro.

Dacă ești persoana fizică poți să alegi:

1. Redirecționează de acasă, complet digital 3,5% din impozitul pe venitul tău printr-un mecanism simplu direct și imediat, completează formularul, semnează la final cu mouse-ul sau degetul pe ecran, bifează opțiunea de transmitere pe e-mail și noi ne ocupăm de restul.

completeaza online

2. Completează online formularul 230 și îl printezi

sau

3. Poți descarca formularul 230 și completa de mana

completează de mana

În situația 2 si 3 depuneți formularul la sediul Crucii Roșii filiala Teleorman, la administrația financiara de care apartineți cu domiciliul sau la cel mai apropiat oficiu poștal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire pana la data de 25 mai 2024.

  • 1120 copii din județul Teleorman au unul sau doi părinți plecați la munca în străinatate, consecințele acestui fenomen având implicații atât pentru copii cât și pentru părinți și comunitate.
  •   Sunt peste 1700 de persoane vârstnice identificate ca fiind din categoria persoanelor vulnerabile ce pot fi ajutate!
  •   Persoanele vulnerabile din județul Teleorman au nevoie de alimente și produse igienico-sanitare!

Misiunea Crucii Roșii Române este de a asista persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză, contribuind la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, de a proteja sănătatea și viața, respectul față de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică.