crucea rosie teleorman
  Cine suntem Cursuri Voluntariat Cauze urgente Sustinere
   
 

voluntari crucea rosie teleorman

voluntari

 

voluntari teleorman

   
     
Termeni si conditii
 


Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare ale acestui Site prezentate mai jos cât și Politica de confidențialitate împreună cu detalierea aspectelor privitoare la protecția datelor cu caracter personal ca parte integrantă din acești Termeni și condiții. Accesul/vizitarea acestui Site de către dumneavoastră se supune Termenilor, condițiilor de utilizare și politicii de confidentialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

Crucea Rosie Teleorman, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorită acestui fapt, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Crucea Rosie Teleorman respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege. Sistemul nostru informatic vă pune la dispoziție metode adecvate pentru protecția datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, precum și a operațiunilor, tranzacțiilor pe care aceștia le efectuează prin intermediul crucearosie-teleorman.ro.

Aplicabilitate
Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru websiteul din domeniul crucearosie-teleorman.ro pentru care Crucea Rosie Teleorman are calitatea de autor/proprietar/administrator.

Drepturi de autor
Crucea Rosie Teleorman este autorul site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d. sunt proprietatea Crucea Rosie Teleorman sau sunt licențiate de Crucea Rosie Teleorman pentru a fi folosite.

Legatura cu alte site-uri
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de [crucearosie-teleorman.ro utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Condiții de utilizare. Garanții.
Site-ul este furnizat de către Crucea Rosie Teleorman pe o bază „așa cum este” și „atât cât este disponibil”. Crucea Rosie Teleorman nu garantează că Site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de la crucearosie-teleorman.ro sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător. Utilizatorul folosește Site-ul pe riscul propriu, Crucea Rosie Teleorman fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Site. Crucea Rosie Teleorman nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site. Crucea Rosie Teleorman nu acordă niciun fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui Site. Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizării diverselor pagini ale Site-ului.
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor si serviciilor Crucea Rosie Teleorman. Astfel, Crucea Rosie Teleorman nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Securitate
Dacă utilizați Site-ul, sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola dumneavoastră.
Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativă de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări
Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebări atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale Crucea Rosie Teleorman sau ale unor terțe părți, și care nu conțin viruși, derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, emailuri de masă sau orice altă formă de spam. Nu puteți folosi o adresă de e-mail falsă sau să impersonalizați o altă persoană sau entitate. Crucea Rosie Teleorman își rezervă dreptul, dar nu și obligația de a îndepărta sau edita o astfel de informație transmisă.

Operatorul de plati

Plata online cu cardul pe site-ul crucearosie-teleorman.ro se realizeaza prin operatorul de plati: EuroPayment Services S.R.L., doar cu cardurile Visa/Mastercard ce permit plati online (au cod CVC, CVC2), utilizand metoda 3DSecure. crucearosie-teleorman.ro redirectioneaza utilizatorul catre portalul de plata online al euplatesc.ro, si nu inregistreaza sau stocheaza nici o informatie despre cardul bancar utilizat pentru efectuarea platii.Minori
Cardurilor bancare și plățile prin transfer bancar pot fi utilizate numai de către adulți. Plățile prin SMS se pot efectua de către adulți. Plățile prin SMS se pot efectua de către minori numai sub supravegherea unuia dintre părinți sau a tutorelui legal.

Drepturi de proprietate intelectuala
Crucea Rosie Teleorman respectă drepturile intelectuale ale altora. Dacă veți considera că munca dumneavoastră a fost copiata de o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm să adresați catre Crucea Rosie Teleorman o notificare care să cuprindă:
-descrierea materialelor protejate de drepturi care apreciați că au fost încălcate;
-indicare a locației pe Site unde apreciați că aceste drepturi au fost încălcate;
-adresa, numărul de telefon și adresa e-mail a dumneavoastră;
-declarație pe proprie răspundere conform căreia sunteți convins că utilizarea în dispută nu a fost autorizată de deținătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii;
-declarație notarială pe proprie răspundere conform căreia acționați cu bună credință, că notificarea este completă și corectă și că sunteți deținătorul drepturilor sau acționați în numele său.

Politica de confidențialitate
Vă rugăm să accesați și secțiunea Politica de confidențialitate care se aplică de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

 Legislație
Termenii și condițiile de folosire se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul Crucea Rosie Teleorman. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul Crucea Rosie Teleorman.

Soluționarea alternativă/online a litigiilor (SAL / SOL)
În Monitorul oficial al României, partea I, nr.654 din 28 august 2015 a fost publicată Ordonanța Guvernului privind soluționarea alternativă a litigiilor dintre consumatori și comercianți, o transpunere în legislația națională a Directivei 2013/11/UE privind soluționarea alternativă a litigiilor în materie de consum, Regulamentului (UE) nr. 524/2013 al Parlamentului European și al Consiliului din 21 mai 2013 privind soluționarea online a litigiilor în materie de consum și de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și a Directivei 2009/22/CE.
Dacă doriți să apelați procedura de soluționare alternativă a litigiilor SAL, vă rugăm să vă adresați ANPC (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) sau accesați SOL – Soluționarea online a litigiilor.

  • Contact
    Crucea Rosie Teleorman
    Adresa:
    Str. C-tin Brancoveanu, nr. 64, Teleorman, România
    Codul de identificare fiscală, CUI 3411841


 
   


Societatea Naţională de Cruce Roşie din România -Filiala Teleorman
Str.C-tin Brancoveanu, nr. 64, Alexandria, jud. Teleorman


0724557647
teleorman@crucearosie.ro


Cont deschis la BCR Alexandria
RO40RNCB0245036735700001

Politica de confidentialitate
Termeni si conditii

© Toate drepturile rezervate Crucea Rosie Romana - Filiala Teleorman