crucea rosie teleorman
  Cine suntem Cursuri Voluntariat Cauze urgente Sustinere
redirectioneaza         

Acum poti sa alegi in a completa online formularul 230 si doar il printezi sau il poti descarca si completa de mana

completeaza online

completeaza de mana

 

 

   1120 copii din judetul Teleorman au unul sau doi parinti plecati la munca in strainatate, consecintele acestui fenomen avand implicatii atat pentru copii cat si pentru parinti si comunitate.

  Sunt peste 1700 de persoane varstnice identificate ca fiind din categoria persoanelor vulnerabile ce pot fi ajutate!

  Persoanele vulnerabile din judetul Teleorman au nevoie de alimente si produse igienico-sanitare!

 

   Misiunea Crucii Rosii Romane este de a asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza, contribuind la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, de a proteja sanatatea si viata, respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.


    FILIALA TELEORMAN a Crucii Roșii a fost alaturi si de cei implicati direct in pandemia COVID-19, personal medical, salvatori ISU, jandarmi, politisti, donand  in aceasta perioada dificila  aparate electrocasnice, aparatura medicala, alimente, precum și produse de igienă, cu sprijinul unui inimos grup de voluntari.
 Produse alimentare, de igienă si de protectie au fost donate si către centrele de plasament și îngrijirea bătrânilor din Cervenia, Furculești, Olteni, Videle și Centrul Rezidențial pentru persoane vârstnice Sf. Maria din Talpa;
Au fost donate pachete cu alimente de baza catre peste 300 de varstnici din mai multe comune si sate din judet precum si peste 150 de pachete cu produse diverse pentru copiii defavorizati si din centrele de plasament. De trei mese timp de 17 zile consecutiv au beneficiat 30 de copii si persoane defavorizate din comuna Ciuperceni, program finantat de Cez Romania in parteneriat cu voluntarii nostri. 50 de cutii cu bucurie, continand produse alimentare au ajuns de la Carrefour la 50 de familii nevoiase din judetul nostru.
Pentru a asigura spalarea cu apa calda a peste 1650 de copii din mediul rural, au fost donate catre scolile din Prundu, Marzanesti, Storobaneasa, Lunca, Draganesti Vede, Cosmesti, Mereni, Nasturelu, Crevenicu, Calmatuiu boilere Ariston. Scoala din Pietrosani a beneficiat de construirea une toalete in interior pentru a asigura toate conditiile unei igiene corespunzatoare, lucru realizat prin intermediul campaniei Domestos. Voluntarii Crucii Rosii au realizat campanii de informare cu privire la reducerea riscului de infectare cu virusul Covid -19 la nivelul judetului Teleorman, informand peste 4000 de adulti si 500 de copii, ca parte a proiectului finantat de USAID.

   Este esential sa continuam impreuna acest efort, sa fiti alaturi de noi. Va rugam sa ne ajutati sa continuam!


   Va solicitam sprijinul, rugandu-va sa descarcati si sa completati Formularul 230declaratia 230  si sa-l depuneti la administratia financiara de care apartineti cu domiciliul, la cel mai apropiat oficiu postal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, sau la sediul Crucii Rosii filiala Teleorman pana la data de 25 mai 2021.


   Formularul 230  trebuie completat de mana, cu majuscule. Nu este necesara specificarea sumei (institutia fiscala o va calcula si o va vira conform legii) si nici atasarea Fisei Fiscale.

Conform noilor prevederi ale Codului Fiscal, datorita faptului ca Societatea Nationala de Cruce Rosie- Filiala Teleorman este organizatie de utilitate publica, cu servicii sociale acreditate si licentiate, inregistrata in Registrul entitatilor/unitatilor de cult pentru care se acorda deduceri fiscale, avand codul fiscal 3411841, pot redirectiona catre organizatie pentru doi ani (2021 si 2022), bifand casuta din formular, urmatoarele persoane care au realizat in 2020 venituri din:

  • Salarii si asimilate acestora
  • Pensii
  • Drepturi de proprietate intelectuala
  • Activitati independente/activitati agricole
  • Cedarea folosintei bunurilor,

daca pentru cele trei tipuri din urma nu au obligatia sa depuna Declaratia Unica.Daca aveti obligatia depunerii Declaratiei Unice o puteti descarca de aici descarca declaratia unica

Daca alte cunostinte, prieteni sau colegi doresc sa ne ajute, ne puteti solicita formularul 230 contactandu-ne la teleorman@crucearosie.ro / telefon 0724557647 sau il puteti descarca de pe http://www.crucearosie-teleorman/assets/documente/230_ CRRTR.pdf Datele Crucii Rosii Teleorman sunt deja introduse pentru doi ani.

 

 Confidențialitate și informații fiscale
În conformitate cu O.G. nr. 92/2003, art. 11, alin (4), beneficiarii sumelor obținute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obține informații cu caracter fiscal din care să reiasă “identitatea vreunei persoane fizice sau juridice”. Contribuabilii sunt singurii care ar putea solicita informațiile fiscale de mai sus.
Totodată, în cazul în care doresc, contribuabilii pot să comunice Crucii Rosii Teleorman faptul că au depus formularele respective.

 

 

Datele organizatiei:

Crucea Rosie - Filiala Teleorman

Cont deschis la BCR Alexandria
RO40RNCB0245036735700001

Cod fiscal : 3411841

Adresa si datele de contact:

Str.C-tin Brancoveanu, nr. 64
Alexandria, jud. Teleorman
Mobil 0724557647
E-mail : teleorman@crucearosie.ro

 

 

 
 


Societatea Naţională de Cruce Roşie din România -Filiala Teleorman
Str.C-tin Brancoveanu, nr. 64, Alexandria, jud. Teleorman


0724557647
teleorman@crucearosie.ro


Cont deschis la BCR Alexandria
RO40RNCB0245036735700001

Politica de confidentialitate
Termeni si conditii

© Toate drepturile rezervate Crucea Rosie Romana - Filiala Teleorman