crucea rosie teleorman
  Cine suntem Ce facem Voluntariat Cauze urgente Proiecte
   
 

prim ajutor

varstnici

   
 
DONEAZA ACUM

  


  Crucea Rosie Romana asista persoanele vulnerabile in situatii de dezastre si de criza. Prin programele si activitatile sale in beneficiul societatii, contribuie la prevenirea si alinarea suferintei sub toate formele, protejeaza sanatatea si viata, promoveaza respectul fata de demnitatea umana, fara nicio discriminare bazata pe nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta sociala sau politica.

 

DONEAZĂ SI SUSTINE UNA DIN CAMPANIILE CRUCEA ROSIE TELEORMAN

1. Sustin Crucea Rosie Teleorman! donatii ce ajuta la buna functionare a filialei (cheltuieli administrative si organizatorice)
  cheltuieli ce acopera costurile cu deplasarile la beneficiari, reparatii, programe pentru voluntari, etc.

2. Sprijin pentru copiii si varstnicii teleormaneni din familii defavorizate! donatii ce ajuta la achizitionarea si distribuirea de alimente, produse de igiena, imbracaminte, etc.
  costul unui pachet standard cu alimente de baza neperisabile pentru o familie este de 95 de lei, cu o greutate de 12kg; acesta poate cuprinde ulei, faina, fasole, mazare, malai, conserve, etc
   costul unui pachet standar cu produse de igiena este de 60 de lei si poate contine sapun, pasta de dinti, detergent de rufe, detergent de vase, etc.

3. Sprijin pentru programele de educatie! donatii ce ajuta la implementarea de programe educative pentru copii si tineri in domeniul sanatatii, alimentatiei, prim ajutor
costuri cu privire la achizitionarea de materiale didactice, premii si recompense materiale sau sub forma de excursii, vizite, etc.


 

Cont campanie: RO40RNCB0245036735700001

Beneficiar: Crucea Rosie Teleorman

Cont deschis la BCR Alexandria

 

 

 


sanitarii priceputi   voluntari teleorman   prim ajutor

   


Societatea Naţională de Cruce Roşie din România -Filiala Teleorman
Str.C-tin Brancoveanu, nr. 64, Alexandria, jud. Teleorman


0724557647

teleorman@crucearosie.ro


Cont deschis la BCR Alexandria
RO40RNCB0245036735700001

Politica de confidentialitate
Termeni si conditii

© Toate drepturile rezervate Crucea Rosie Romana - Filiala Teleorman